0297-214554

het zekere voor het onzekere

Nieuws

Regelmatig zal hier berichten geplaatst worden

Aanstaande Zaterdag middag zal de feestelijke opening van de nieuwe milieustraat in Nieuwkoop plaatsvinden. Hier zullen wij als MZ beveiliging een aantal verkeersregelaars leveren om de publike toestand te reguleren en veiligheid te kunnen garanderen. Naast een aantal verkeersregelaars zullen wij ook EHBO'ers leveren op deze locatie. Wij wensen deze en andere collega's een veilige dienst.

Ook deze week weer een aantal verkeersopdrachten mogen invullen voor gemeentes en evenementen. De gesprekken met verschillende partijen om de samenwerking weer nieuw leven in te blazen als het gaat om verkeersregelaars, verkeersplannen en verkeersmaatregelen zijn volop in gang.
We zijn blij dat de contacten weer op worden gepakt voor een mooie toekomst.

 

Vanuit Zevenhoven on Wheels kregen we zaterdag morgen vroeg te horen dat de motorcross en auto cross niet door kon gaan. Dit door het slechte weer en de slechte conditie van de baan. De feestavond met o.a Plork en de Aannemers ging wel door en was een groot succes.
Jammer dat het zo loopt dit jaar maar volgend jaar zijn we er gewoon weer bij.

Voor de dames en heren van MZ Beveiliging was het ook even schakelen maar door onze flexibele organisatie kunnen we ons snel aanpassen naar veranderende situaties.

Oud en nieuw in de gemeente Nieukoop is ook dit jaar goed en rustig verlopen. Dit kwam door het regenachtige weer en de dienst Toezicht van de gemeente Nieuwkoop. Deze was de hele oudjaarsdag en nacht aanwezig in de gemeente om zaken in de gaten te houden. Dat de vreugdevuurtjes op straat en in de polder veilig verlopen. Dat evenementen buiten ordelijk verliepen. MZ Beveiliging levert  al enkele jaren deze diensten aan dergelijke gemeentes.


Dank aan de gemeen te Nieuwkoop, de politie, de burgemeester, en Wendel..

Vuur en licht op het water 2017 was weer een groot Spektakel.

Eén keer per jaar word de Westeinderplassen door boten verlicht. Op de eerste zaterdagavond in september. Het is  een echt Aalsmeers feest op en aan het water. Met een paar honderd fraai verlichte boten en als afsluiting een spetterend vuurwerk. Vuur en Licht op het Water!

MZ beveiliging mag gastdames en heren leveren om de VIP's een prettige en veilige avond te geven. Verder regelde MZ verkeer dat met vele verkeerregelaars het verkeer goed geleid word op de verschillende wegen.

Af gelopen weekend was het weer zover. Helemaal Top in Zwakker dan. Een jaarlijks terugkerend feest waar de gastheren en dames van MZ Beveiliging weer  aanwezig waren in het publiek een veilige en gezellige avond te geven.

Vrijdag 15 december 2017 stond  in het teken van Helemaal Top & Friends 'with a touch of Christmas', waarbij lokale en landelijke artiesten (o.a. John West) samen met ons hebben optreden. Iets wat de mannen van Helemaal Top nog nooit eerder hadden gedaan voor een uitverkochte tent.

Zaterdag 16 december 2017 was het alweer de 6e editie van de Helemaal Top Kerstshow met dit keer o.a. gastoptredens van Stef Ekkel en Johnny Gold. Ook deze avond was uitverkocht.

Naast het leveren van mensen op vele festivals en evenementen hebben we ook een aantal nieuwe opdrachten binnen gehaald die gericht zijn op het leveren van gastdames en heren op vaste objecten. Ook werkzaamheden op Schiphol mogen we in gaan vullen waardoor de veelzijdigheid van werkzaamheden is uitgebreid.


Ik wens onze projectmanagers veel geluk in het begeleiden van de medewerkers op deze locaties.

Wilnis festival 2017 weer goed verlopen

 

Afgelopen week was het 4 dagen lang feest in wilnis vij het wilnis festival. Dit evenement trekt al tinetalle jaren duizenden tevreden bezoekers en wij mochten hier dit jaar het stukje veiligheid verzorgen. Wij willen de organisatie en de bezoekers bedanken voor het goede samenwerken.

 

Tot volgend jaar

Afgelopen week gesprekken gehad met een aantal begrafenisondernemers in Nederland. Om te bekijk welke diensten MZ kan leveren. Binnenkort komt er een persbericht naar buiten die meer over deze samenwerking vertellen.

Verkeerregelaars van MZ Verkeer zijn deze week op een aantal grote evenementen bij het Werkspoorkathedraal in Utrecht. De verkeerregelaars van MZ verkeer zijn er om de gasten een hartelijk welkom te wensen.

Ook het in parkeren van auto's zo efficiënt mogelijk is een klus die de dames en heren van MZ verkeer.
Deze medewerkers krijgen een cursus voor verkeerregelaar en parkeerbeheer.
Voor meer informatie: 0297 214554

Afgelopen 8 augustus is er weer een zeer succesvolle editie geweest van de Trekkertrek Familiedag 2017. Ruim 15.000 bezoekers, luid ronkende tractoren en trucks, tientallen attracties, spectaculaire shows en een gemoedelijke sfeer waren de cruciale ingrediënten voor een succesvolle Trekkertrek Familiedag, waar menig kind en ouder van heeft genoten


S’avonds waren er, naast een fantastisch optreden van The Dirty Daddy’s,  De Anita’s die de tent op z’n kop zette en het publiek goed meekregen. Duizenden mensen op het terrein genieten van muziek, eten en drank.
Het was een mooi feest en dank aan alle vrijwilligers die zich in hebben gezet, diep respect voor deze mensen die hun vrije dag opgeven om voor andere een mooi evenement te maken. En ook dank aan de organisatie voor het vertrouwen…… op naar de volgende editie.