0297-214554

het zekere voor het onzekere

Nieuws

Regelmatig zal hier berichten geplaatst worden

Naast het leveren van mensen op vele festivals en evenementen hebben we ook een aantal nieuwe opdrachten binnen gehaald die gericht zijn op het leveren van gastdames en heren op vaste objecten. Ook werkzaamheden op Schiphol mogen we in gaan vullen waardoor de veelzijdigheid van werkzaamheden is uitgebreid.


Ik wens onze projectmanagers veel geluk in het begeleiden van de medewerkers op deze locaties.

Wilnis festival 2017 weer goed verlopen

 

Afgelopen week was het 4 dagen lang feest in wilnis vij het wilnis festival. Dit evenement trekt al tinetalle jaren duizenden tevreden bezoekers en wij mochten hier dit jaar het stukje veiligheid verzorgen. Wij willen de organisatie en de bezoekers bedanken voor het goede samenwerken.

 

Tot volgend jaar

Beveiligingsplannen en veiligheidsplannen worden steeds belangrijker in de aanvraag van de vergunning voor feest en festival.

Wij als mz beveiliging maken deze plannen in nauw overleg met gemeentes worden deze plannen gerealiseerd.
MZ beveiliging levert deze dienstverlening en kan bijvoorbeeld de procedure voor vergunningaanvraag voor u en uw evenement uit handen nemen. Dit is zeker van belang nu de gemeente de verguinningaanvraag wil aanpassen naar een gedetailleerder veiligheidsplan.

Vraag voor vrijblijvende informatie naar de verschillende mogelijkheden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak bel 0297 214554

Verkeerregelaars van MZ Verkeer zijn deze week op een aantal grote evenementen bij het Werkspoorkathedraal in Utrecht. De verkeerregelaars van MZ verkeer zijn er om de gasten een hartelijk welkom te wensen.

Ook het in parkeren van auto's zo efficiënt mogelijk is een klus die de dames en heren van MZ verkeer.
Deze medewerkers krijgen een cursus voor verkeerregelaar en parkeerbeheer.
Voor meer informatie: 0297 214554

Afgelopen 8 augustus is er weer een zeer succesvolle editie geweest van de Trekkertrek Familiedag 2017. Ruim 15.000 bezoekers, luid ronkende tractoren en trucks, tientallen attracties, spectaculaire shows en een gemoedelijke sfeer waren de cruciale ingrediënten voor een succesvolle Trekkertrek Familiedag, waar menig kind en ouder van heeft genoten


S’avonds waren er, naast een fantastisch optreden van The Dirty Daddy’s,  De Anita’s die de tent op z’n kop zette en het publiek goed meekregen. Duizenden mensen op het terrein genieten van muziek, eten en drank.
Het was een mooi feest en dank aan alle vrijwilligers die zich in hebben gezet, diep respect voor deze mensen die hun vrije dag opgeven om voor andere een mooi evenement te maken. En ook dank aan de organisatie voor het vertrouwen…… op naar de volgende editie.

Binnenkort wordt er een nieuwe club, geopend in De ronde venen.De plannen liggen klaar en de laatste hand word gelegd aan de  organisatie en vooral personeel. MZ beveiliging gaat als beveiligingsorganisatie adviezen geven op het gebied van veiligheid en gastheerschap. Hierbij horen het maken van het beveiligingsplan en het leveren van goede gastheren en vrouwen. Hou het nieuws in de gaten.


Wij zijn erbij.

 

Vanuit Zevenhoven on Wheels kregen we zaterdag morgen vroeg te horen dat de motorcross en auto cross niet door kon gaan. Dit door het slechte weer en de slechte conditie van de baan. De feestavond met o.a Plork en de Aannemers ging wel door en was een groot succes.
Jammer dat het zo loopt dit jaar maar volgend jaar zijn we er gewoon weer bij.

Voor de dames en heren van MZ Beveiliging was het ook even schakelen maar door onze flexibele organisatie kunnen we ons snel aanpassen naar veranderende situaties.

MZ gaat bij verschillende voetbalclubs in de tweede divisie gastheren en gastvrouwen leveren. Vanaf augustus mogen wij het hele seizoen gastheren en vrouwen leveren bij verschillende voetbalverenigingen in Nederland.


Hoe ziet de nieuwe competitievorm eruit?


Het nieuwe competitiemodel gaat in de top bestaan uit een Eredivisie, een Eerste divisie, een nieuwe Tweede divisie, twee Derde divisies en vier Hoofdklassen. Nieuw is dat onder de twee hoogste divisies (Eredivisie en Eerste divisie) een nieuwe Tweede divisie is toegevoegd. Ook is er ruimte voor de beloftenteams van betaald voetbalclubs, die nu nog uitkomen in een gesloten competitie. Sportief gezien is dit een optimale voetbalpiramide. Zoveel mogelijk goede voetballers treffen elkaar in dezelfde competitiestructuur, en clubs kunnen nu bij wijze van spreken doorstoten van de vijfde klasse naar de Eredivisie.

Van 17 t/m 23 juli 2017 wordt voor de 25e keer een Challenger tennistoernooi in Scheveningen georganiseerd.

 


Als beveiligingsorganisatie zijn wij trots dat wij tijdens dit mooie toernooi mensen mogen leveren om met mensen van MZ Verkeer, het verkeer in goede banen te leiden.
En dat een gastheer van MZ Beveiliging de gasten welkom heet en zorgt voor een veilig en gastvrij gevoel naar alle bezoekers toe.


“Het The Hague Open is na het ABN AMRO World Tennis Tournament en het Ricoh Open het derde grootste tennisevenement van Nederland. Vanwege de goede faciliteiten en uitstekende verzorging komen de spelers jaarlijks graag naar Scheveningen. Hierdoor geldt het The Hague Open al jaren als kweekvijver voor jong talent en bezochten toppers als Safin, Rios en Monfils het toernooi al vroeg in hun carrière.” en Marcella Mesker, voormalig toptennisster en bekend tenniscommentator radio en televisie.

Vuur en licht op het water 2017 was weer een groot Spektakel.

Eén keer per jaar word de Westeinderplassen door boten verlicht. Op de eerste zaterdagavond in september. Het is  een echt Aalsmeers feest op en aan het water. Met een paar honderd fraai verlichte boten en als afsluiting een spetterend vuurwerk. Vuur en Licht op het Water!

MZ beveiliging mag gastdames en heren leveren om de VIP's een prettige en veilige avond te geven. Verder regelde MZ verkeer dat met vele verkeerregelaars het verkeer goed geleid word op de verschillende wegen.

Dit weekend de finale van het tennis toernooi van Nederland The Hague open.

 

Spannende wedstrijden tussen internationale toptennissters. MZ beveiliging en MZ Verkeer hebben de taak gekregen om zowel op het terrein als om de baan de veiligheid te regelen en spelers te begeleiden. In samenwerking met organisatiebureau Allesrondevenementen loopt alles in goede banen.
Kom naar Scheveningen als je nog een glimp wil opvangen. Morgen is de laatste kans.

Ook afgelopen weekend weer een groot aantal feesten waar we bij zijn geweest en onze serivices hebben mogen leveren. Van ''De jongste DJ van Nederland'' tot aan Guus meeuwis. Van een tentfeest in Langbroek tot aan een hele nette locatie in Amsterdam.

We waren erbij...